Romania pensionarilor

România nu este a mea, a voastră sau a copiilor. România nu este nici măcar a guvernanţilor sau mogulilor, ci România este a pensionarilor. Da, aţi auzit bine. România aparţine strict acestei mase de oameni care trăiesc în trecut şi nu înţeleg viitorul. Acestor persoane care ies din casa ziua în amiaza mare la 40 de grade şi li se face rău pe stradă şi apoi ţipă că salvarea nu îşi face treaba, acestor pensionari cărora noi, ăştia tineri şi fără minte, le datorăm respect. Respectul se traduce, bineînţeles, prin a-i lăsa înaintea noastră la coadă, deşi au tot timpul de lume să stea al cozi, că nu au oricum nimic mai bun de făcut.
România este guvernată de această masă de oameni manipulabili după bunul plac al şmecherilor şi televiziunilor. Ei sunt ţinta tuturor celor care au un scop, ei sunt puterea, ei au votul în mână. Pe mine sau pe tine, cititorule drag, nu ne baga nimeni în seamă, căci la un vot de-al tău vin trei voturi de la pensionari. Ei sunt masa de oameni care se prezintă dimineaţa la şase, la deschidea urnelor. Ei fac cozi la secţiile se votare, că să pună ştampila pentru un kilogram de ulei şi două de făină.
V-aţi uitat zilele astea al TV, nu? Aţi văzut cred tot ce s-a întamplat în cazul Voiculescu. După asta, aţi avut un pic aşa curiozitatea să daţi un telefon la părinţi sau bunici să îi întrebaţi ce au înţeles din toată povestea asta? Ei, eu am întrebat în stânga şi dreapta şi treaba e cam aşa:

Antena 3 a fost cumpărată de o firmă ceva cu K… Ko… ceva de genul, din cauză că Voiculescu a fost condamnat şi acum Antena 3 se va închide. Ăştia (care or fi ei nu ştim) au pus mâna şi pe Antena 3 şi au luat-o cu totul şi nu va mai emite. Nu mai scăpăm o dată de Băsescu că el e sursa tuturor relelor. Săracul Gâdea, cum nu va mai avea el loc de muncă… şi multe altele de genul acesta.

Cam asta e tot ce au înţeles ei din toată povestea asta cu Voiculescu, acel om minunat care a dat atât de multe ţării. Mai mult, unii ies în stradă şi urlă şi varsă lacrimi pentru acest binefăcător al patriei. De parcă nu ar fi furat din banii noştri, ai tuturor proştilor din ţara asta…

Ţara asta, aşa cum e ea, ar putea fi scoasă din morcila în care se scaldă, DACĂ pensionarii nu ar VOTA.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: