Review vopsea de par Palette Salon Colors


Şi pentru că sunt masochistă de felul meu şi nu mi-a ajuns experienţa cu vopseaua Palette Deluxe de care vă povesteam aici, m-am decis să cumpăr o altă vopsea tot din gama Palette: Salon Colors. Adevărul e că mi-a plăcut foarte mult culoare, în ciuda tuturor inconvenienţelor şi m-am gândit că poate aceasta este mai bună.

Pachetul conţine fix la fel: tub de vopsea, aplicator cu oxidant, balsam şi mănuşi. Partea bună e că această nu curge la fel de tare ca cea Deluxe. Se aplică chiar bine, fără a murdări totul în jur. Partea proastă e că are acelaşi miros de chimicale ca şi prima.

Cam aşa a ieşit, asta dacă ignoraţi faptul că am ieşit puţin, mai mult, în dungi. M-am vopsit singură şi pe grabă, dar culoarea mi-a plăcut. Este mult mai intensă decât la alte vopsele, tot nuanţa roşu intens.


Culoarea curge la fiecare spălare, exact la cea Deluxe. Şi ţine tot 4-5 săptămâni.

Cred ca mi-au ajuns experimentele. Nu voi mai cumpăra această vopsea, chiar dacă îmi place culoarea, deoarece nu îmi place deloc faptul că părul devine degradat după vopsire.

Comenteaza cu facebook

comments

2 thoughts on “Review vopsea de par Palette Salon Colors

 • 15 decembrie 2014 at 18:18
  Permalink

  Am parul brunet închis, merge să ma vopsesc cu această culoare și fără să mă decolorez?
  Se ia repede la spălării? Nu ține mai multe luni?

  Reply
  • 15 decembrie 2014 at 18:22
   Permalink

   Rosu pe brunet inchis o sa iasa un brunet cu tendinte rosiatice, zic eu. Vopseaua nu decolorează. Eu sunt satena spre inchis si a iesit destul de rosu, dar din păcate nu tine mult. Cam la o lună, o lună jumătate părul începe să se decoloreze. La satenul meu, a se duce vopseaua înseamnă că mă fac undeva între un morcov şi o vânătă. Destul de urât.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: