Chestii din trafic

Zilele astea am fost mai mult pe drumuri şi a trebuit să mă joc de-a şoferul. De obicei, stau în dreapta şi îl las pe domnul K să îşi asume rolul de conductor, măcar la volan. Dar, necesitatea m-a obligat să conduc pe drumurile patriei, care pe lângă că sunt dezastru, zilele acestea sunt şi super aglomerate de maşini cu numere de Italia, iar şoferii acestor maşini sunt mai dezastru la volan decât o maşină cu numere de Botoşani condusă de o femeie, dar să nu discriminăm cumva.
Am observat nişte chestii care îmi toacă nervii încet dar sigur, şi nu numai mie…

1. Deşi se zice că femeile vorbesc mult, cred că cei care au scos zicala asta nu au auzit bărbaţii vorbind la staţie. Femeile cele mai guralive sunt mici copii, nu ajung nici la degetul mic. Am prins în trafic 2 camioane, iar şoferilor, de la Câmpulung până la Humor nu le-a tăcut gura nicio secundă. Aveam capul calendar, ca să nu mai adaug şi o durere infernală fix în creştet. Am tot sperat că o să le tacă gura sau că se vor plictisi, dar nicio şansă. Deci, cum să vă zic, dacă intraţi într-un coafor – toată vorbăria de acolo vi se va părea chiar odihnitoare.

2. Pentru ce ţi-ai pune staţie pe maşină dacă mergi oricum cu cel puţin 20 de km pe oră sub limita legală? Adică în afară să întrebi din 3 în 3 minute unde e poziţionat radarul şi să mergi cu 60 de km înainte de el cu cel puţin 30 de km pe oră sub limita legală, la ce îşi mai foloseşte? Şi tot în ideea asta nu îi înţeleg pe cei care atunci când văd un radar şi limita e de 60 de km pe oră, merg cu 45 de km ca să fie siguri că ei sunt în regulă. Poliţiştii stau în maşini şi râd de aceasta idee fără nicio logică.

3. Ştiţi vorba aia că până nu ridică ea coada, el nu intră în călduri? Mai nou staţia de pe maşină a ajuns noul mIRC. Se începe cu a cere o informaţie, cu un răspuns suav primit de la o “colegă” de trafic, cu o glumiţă mai mult sau mai puţin grosolană, cu un răspuns de pisică în călduri al demoaselei şi gata lipeala. Măi fetelor, serios acum, cât de jos aţi ajuns să vă agaţe camionagii în trafic? Cât de jos să te cobori să pui botul la afirmaţii cu conotaţii sexuale şi cât de idioată să fii să mai şi răspunzi? No, poate chiar le place, o fi noua metodă de preludiu…

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: