Ce am mai cumparat in ultima vreme

Chiar dacă am avut în cap numai vacanţă şi am fost numai cu gândul la data când voi pleca la soare, la mare (glumesc, nu mă duc la mare… mă duc la un lac, hihi) şi logic că tot bugetul a fost alocat numai pentru acest aspect, tot nu am putut să stau cuminte şi să mă abţin din a mai face unele mici cumpărături.
Vă spuneam aici că îmi place săpunul lichid intim de la Herbagen, dar că nu îl găsesc în toate magazinele. Ei bine, am avut o surpriză foarte plăcută când am trecut prin Kaufland şi am văzut rafturile pline. În plus, până acum nu am găsit decât varianta clasică. Acum am găsit şi varianta cu extract de panseluţe (viola tricolor), aşa că am cumpărat-o fără să stau pe gânduri. 
 
 
Într-adevăr, nu m-a dezamăgit nici de data asta. Lista de ingrediente o aveţi în poza de mai sus. Sper să se vadă bine. Nu lasă niciun miros, nu irită, nu face spumă densă. Singura diferenţă faţă de varianta pe care am avut-o înainte este culoarea produsului, acesta fiind violet spre mov. Atât. 

Am cumpărat loţiunea micelară Roche-Posay deoarece mi se terminase loţiunea micelară de la Bioderma şi în farmacia Sensiblu în care am intrat nu aveau Bioderma în varianta de 400 de ml. A contribuit foarte mult şi faptul că erau 2 produse la preţ de unul, altfel nu aş fi cumpărat-o deoarece mi se pare exagerat de scumpă: 54 de lei pentru un flacon de 200 de ml. 
Am folosit în 2 săptămâni cam un sfert dintr-un flacon (utilizare zilnică) şi trăiesc cu impresia (încă nu îmi e clar 100%) că este mai bună decât Bioderma. Când mă demachiez cu Bioderma folosesc 4 dischete demachiante până ce ultima rămâne curată, Cu loţiunea micelară de la Roche-Posay a treia dischetă este deja curată. Merită cumpărată la promoţia de 1+1, altfel este destul de scumpă, dacă e să o comparăm cu loţiunea micelară de la Garnier care e 23 de lei flaconul de 400 de ml sau cu cea de la Bioderma de 56 de lei pentru 400 de ml. Până la urmă toate curăţă machiajul cu mai multe sau mai puţine dischete demachiante.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: