8saptamanideprospetime

Am rămas datoare cu nişte noutăţi despre floarea pe care o am în grijă. Bine, în grija mea e mult spus. Mi-a fost milă de săraca floare, pe care am primit-o în cadrul campaniei # 8saptamanideprospetime de la Silan, şi am predat-o cu ghiveci, pământ, frunze şi flori, unei colege, care a promis că va avea grijă de ea ca de ochii din cap.
 
Se pare că îi merge bine. Colega mea are grijă să o ude, să o toaleteze şi să o iubească. Uite aşa floarea mea a mai făcut un rând de flori şi ne-a mai înseninat o zi. În continuare îi merge bine. Bineînţeles că pe mâna mea nu ar fi avut atât de mult noroc.

 

În cazul în care nu v-am spus, în cadrul acestei campanii, puteţi câştiga 8 vacanţe inedite în România: în Delta Dunării, la Băile Olăneşti, la Orşova, la Cheile Nerei, la Cascada Urlătoarea, la Cheile Bicazului, la Gura Portiţei şi în Parcul Naţional Retezat. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să cumpăraţi orice produse Silan şi să vă înscrieţi pe site cu numărul bonului de casă. Totuşi, trebuie să vă grăbiţi, căci campania se termină pe 17 august.
 

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: