Review Fond de ten Teint Ideal de la Vichy


Îmi plac produsele Vichy, ce să fac… mă împac bine cu ele şi mi se potrivesc. Mai ales că tot timpul am fost de părere că un fond de ten bun se recunoaşte după cum rezistă vara când e caniculă. Când e răcoare afară, majoritatea fondurilor de ten sunt în regulă, când apare căldura şi transpiraţia, unele ne dezamăgesc. Iar acesta nu este cazul fondului de ten Teint Ideal de la Vichy pe care l-am cumpărat din 3 motive: 1. era la reducere, 2. este iluminator şi 3. vara bătea la uşă şi aveam nevoie de un produs pe care să ştiu că mă pot baza.
Nuanţa este Opal 15, la toate fondurile de ten Vichy mi se potriveşte nuanţa asta fără nicio problemă. Sticla este de 30 de ml, cu pompiţă şi capac. Forma chiar îmi place, mă duce cu gândul la un parfum scump.
În poză se vede foarte închis… mai ales că încheietura mâinii este mult mai albă decât faţa. După întindere, nuanţa se estompează şi devine deschisă şi potrivită pentru tenul meu.
Are o acoperire mică spre medie, adică destul de lejer de vară, se întinde foarte bine, nu se strânge, nu curge şi rezistă 8 ore pe faţă. L-am folosit cu succes în cele mai călduroase zile, alea puţine care au fost vara asta, şi nu am avut nicio problemă. 
Îl am de 2 luni şi s-a consumat fix cât se vede în prima poză (cam 40%) şi l-am folosit cam 6 zile din 7. Deci am toate şansele să îl mai folosesc încă cel puţin 2-3 luni. Aşa că investiţia de aproximativ 80 de lei devine de cam 20 lei pe lună dacă ar fi să socotim că ţine 4 luni doar. Eu zic că se merită investiţia mai ales că foarte multe fonduri de ten mai scumpe şi mai cu pretenţii m-au dezamăgit vara.
Am şi o provocare pentru voi. Voi ce credeţi fondul de ten ne este prieten sau duşman? Haideţi să scriem împreună un articol pe tema asta. Lăsaţi un comentariu cu părerea voastră şi eu le centralizez într-un articol.
 

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: