Epilare cu benzi de ceara Strep

Până acum m-am epilat cu ceară numai la salon, iar acasă foloseam epilatorul. Pentru că aveam cumpărate 2 cutii (1+1 gratis) de benzi de ceară Strep, m-am decis zilele trecute că e cazul să încerc şi eu acasă să vedem ce iese. 
Ei bine, după o cutie şi jumătate de benzi consumate şi 2 ore mai târziu eram epilată cam 70% până la genunchi numai. Mi-am cam blestemat zilele că nu am folosit epilatorul cu care terminam toată operaţiunea în 30 de minute maxim (deci epilat scurt). 
Ori am făcut eu ceva greşit ori benzile nu sunt bune, ori nu sunt eu obişnuită cu treaba cu ceara. 
Partea bună e că a durut un pic mai puţin decât cu epilatorul, partea proastă e că a trebuit să revin asupra unei zone de cel puţin 3 ori şi tot mai rămânea câte un fir pe ici pe colo, ceea ce nu se întâmplă cu epilatorul. 
Fiecare parte a unei benzi am putut-o folosi de maxim 2 ori. Aşa că am consumat ceva benzi. Nu ştiu de ce credeam că o pot folosi o bandă mai mult de atât, dar mă rog. 
Fiind prima dată când am avut curajul să trag eu singură de benzi, m-au cam trecut toate transpiraţiile, dar chiar nu a fost cazul căci nu a durut atât de tare pe cât credeam eu. Pielea nu s-a iritat foarte rău şi senzaţia de usturime nu a persistat decât  câteva minute. Mai mult m-am enervat de firele rămase pe care tot cu epilatorul a trebuit să le iau pe urmă.
Şerveţelele m-au dezamăgit cel mai tare, căci pe moment am crezut că au şters ceara. Dar, a două zi aveam numai urme de la ceară.
Concluzia e că nu voi mai folosi benzi de ceară, cel puţin nu de la Strep. Sper să îmi ajungă comanda de la Vitacost să văd cum e cu epilarea cu zahăr.

Comenteaza cu facebook

comments

2 thoughts on “Epilare cu benzi de ceara Strep

 • 12 august 2014 at 17:34
  Permalink

  eu la un depilat folosesc alternativ doua seturi de benzi: in timp ce-l folosesc pe unul, celalalt se ‘raceste’ putin (le incalzesc cu foehnul inainte sa le aplic), dupa care il pot refolosi (si astalalt se odihneste, etc.) dana

  Reply
  • 14 august 2014 at 6:58
   Permalink

   Nu am incercat sa incalzesc cu foehnul ca mi-a fost frica sa nu fie prea fierbinte. O sa imi iau inima in dinti si o sa incerc si asa

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: