Chestii pe care nu le înţeleg

Pur şi simplu sunt chestii pe lumea asta pe care nu le înţeleg şi pace. Şi în sensul ăsta avem 2 exemple:

1.  www.shoporganic.ro

Din momentul în care ai făcut prostia să te înscrii la un newsletter de-a lor nu mai scapi de ei şi pace. Poţi să dai dezabonare până ţi se usucă sufletul. Eu m-am dezabonat deja de vreo 4 ori. Durează 3-4 zile şi apoi iar mă trezesc cu un e-mail de la ei. I-am băgat până la urmă în spam şi aia e.
Ca să ne înţelegem în momentul în care cineva apăsă pe dezabonare, nu e în niciun caz o greşeală. Face treaba asta pentru că nu mai vrea să primească newsletter-uri de la voi şi atât. Dacă o să îmi trebuiască, promit să mă reabonez. Nu e necesar să faceţi voi asta pentru mine şi fără acordul meu, că tot în spam ajungeţi şi nu o să mă faceţi să comand de la voi în niciun caz.
2. www.organicbaby.ro
Au un program pentru bloggeri unde le promit că le trimit un produs în limita a 100 de lei pentru evaluare în maxim 14 zile de la înscriere. Nimic anormal nu. Numai că eu m-am înscris pe data de 3 aprilie. Cam lungi astea 14 zile… or fi ruseşti? Măcar să fi trimis un email cu „du-te-n măta, blogul tău nu ne interesează”, zău că nu era cu supărare.
O companie e frumos să comunice, mai ales că pe lângă a scrie pe blog, aş putea fi oricând şi un potenţial client. Dacă v-aţi comportat aşa cum, de ce credeţi că o să comand vreodată de la voi? Şi asta în ciuda faptului că îmi doream un produs de epilare cu zahăr. Asta e… o să îl iau de pe alt site şi de la voi nu cumpăr.
Cam atâtea nelămuriri pe azi… urmează şi articole frumoase. Promit. Că e cald şi soare… ehe, tot să scrii.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: