Unde sunt cavalerii care apeleaza la o florarie online

În ziua de astăzi toată lumea e foarte ocupată. Trăim într-un vârtej, o spirală care nu se mai termină şi ne consumă fizic şi moral. Alergăm de dimineaţă până seara, suntem preocupaţi numai de noi fără să ne uităm în jur. Câteodată am impresia că am uitat tot ceea ce este frumos: să dăruim. Să dăruim dragoste şi preţuire, frumuseţe şi apreciere, să dăruim buchete de flori pentru a face ziua cuiva mai senină.
Oare mai cumpără lumea flori în ziua de astăzi? Probabil că da şi probabil că apelează la o florărie online, din lipsă de timp. Dar, v-aţi întrebat vreodată pentru ce evenimente speciale se comandă aceste flori? Când se primesc buchete de flori elegante oare persoanele care le primesc se întreabă adevăratul motiv care se ascunde în spatele florilor? Când a fost ultima dată când aţi dăruit un buchet de trandafiri fără niciun motiv anume? Pur şi simplu pentru a vedea bucuria de pe chipul persoanei care primeşte. Oare am uitat să ne bucurăm ca nişte copii la cel mai simplu gest de apreciere fără să fi făcut nimic special.
Ştiu, suntem zilnic bombardaţi de media cu sute şi sute de ştiri negative. Ni se reaminteşte constant că ar trebuit să vrem mai mult, să putem mai mult, să nu ne oprim până nu avem case cu piscină, plasme cât peretele, telefoane de ultimă generaţie, maşini mai deştepte decât noi şi tot felul de alte minuni că să ne umplem viaţa, fără de care nu am avem sens. Oare chiar să fie aşa? Oare chiar zâmbim numai atunci când avem ultimul telefon de fiţe cu care să ne lăudăm în faţa prietenilor? „Să moară duşmanii mei de invidie”, nu-i aşa? Asta se cântă, asta se învaţă.
Dar, cu sufletul? Cu sufletul cum rămâne. Cu cât avem mai multe cu atât suntem mai goi sufleteşte, cu atât nu vedem nimic din ceea ce ar trebui să vedem. Nu vrem să ne îngrijim de suflet, vrem numai lucruri materiale. Nu dorim să vedem că bucuriile simple sunt cele care ne dau sens vieţii, de ce nu putem aprecia un gest simplu de a dărui buchete de flori fără niciun motiv anume. Doar pentru simplul fapt că putem aduce o bucurie şi un zâmbet pe o faţă mult prea îngrijorată de prezent şi viitor, prea împovărată de iureşul cotidian.
Ştiu, lipsa de timp este prezentă în viaţa fiecăruia. Petrecem ore în maşină pe drumul de la birou şi până la birou, stăm peste program, muncim la proiecte, respectăm termene limită, ajungem acasă prea obosiţi să ne pese de ceva. Dar, un gest atât de simplu precum cel de a dărui o floare este doar la un clic distanţă până la urmă, pentru că puteţi apela la o florărie online. Sunt specializate în astfel de livrări şi, mai mult decât atât, fac livrare de flori în cutii speciale. Cum vine asta? Păi e simplu: intraţi pe site-ul cu flori online şi alegeţi un buchet de flori, eventual unul care să trezească în voi sentimente nostalgice şi de mult uitate, de iubire, de respect, de apreciere. Puteţi cere o livrare de flori în cutii cu poveşti. Da, aţi citit bine: fiecare cutie e o poveste, spusă cu vorbe meşteşugite pentru a readuce zâmbetul acela misterios, de mult uitat, pe chipul persoanei dragi.
Până la urmă vi se oferă toate posibilităţile şi şansele, numai numai aţi aduce un zâmbet.
Tu când ai dăruit ultima dată o floare?
Articol scris pentru blogawards.ro

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: