Suprize placute pe ziua de azi

Azi iar am avut o zi nebună. Mi-a mers internetul numai cu hopuri. Acum se conecta, acum se deconecta. Îmi venea să plâng de nervi pentru că nu am apucat să lucrez mai nimic. Într-un final a venit nenea de la internet şi a rezolvat oarecum problema, măcar acum nu se mai deconectează din 3 în 3 secunde, chiar dacă am un cablu agăţat de laptop. Sper ca zilele astea să rezolve de tot şi să scap şi de cablu.
Dar, am avut parte şi de surprize plăcute. A venit coletul de la Oriflame cu produsele TheOne, ambalate frumos într-o punguţă de cadou.

 

Sincer, am rămas impresionată că sunt produse full-size şi nu doar mostre din alea de te dai o dată şi e gata. Adică, chiar bravo celor de la Oriflame. Am primit fond de ten, pudră, luciu de buze, oje, rimel, fard. Abia aştept să testez mai ales fondul de ten şi rimelul, care m-a impresionat încă din descrierea de pe site, şi să povestesc în amănunt ce şi cum.

 

Tot azi a ajuns şi coletul de la bonprix cu pantofii mei, pe care i-am recomandat, după ce prima dată au greşit comanda şi mi-au trimis o bluză. Să ştiţi că tot răul a fost spre bine, pentru că prima dată am comandat mărimea 40, deşi eu port 38 jumate, iar acum am comandat 39 (nu mai există de mult jumătăţi de măsură) şi se potrivesc perfect. Deci, chiar dacă aş fi primit prima dată coletul bun, tot trebuia să îl returnez pentru că mi-ar fi fost prea mari pantofii. Domnul K a strâmbat din nas la verdele neon al tălpii, dar asta e o să se obişnuiască. Sunt foarte ok şi comozi, pe cât i-am probat un pic azi la birou. Mâine o să mă încalţ cu ei, că tot se mai încălzeşte afară. Abia aştept.

 

Totodată am primit şi premiul special pentru articolul scris pentru Spring SuperBlog 2014 – o invitaţie dublă la Teatrul Evreiesc de Stat, valabilă până pe 15 iunie. M-am gândit să merg pe 25 mai la comedia Miss Daisy şi şoferul ei, piesă ce are loc la Godot Cafe. Mi se pare super interesantă ideea de a participa la o piesă de teatru într-o cafenea. Până acum doar am jucat în piese de teatru în cafenele, pe vremea studenţiei, dar niciodată nu am fost spectator. Sunt chiar nerăbdătoare. Piesa începe la ora 20… şi are 2 ore şi 15 minute, deci voi ajunge înapoi acasă undeva spre dimineaţă şi luni voi merge la birou. O să fie o veselie, dar sunt convinsă că o să merite.
Voi aşi avut parte de ceva surprize plăcute azi?

 

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: