Solutie pentru capuse = Compania DDD

Sunt şi am fost terorizată de ideea de a fi muşcată de căpuşe, mai ales că anul trecut am fost însărcinată şi cum a venit vară nu ştiam cum să mă feresc mai bine de aceste insecte urâte şi purtătoare de boli.
După cum cred că ştiţi a fi muşcat de o căpuşă este echivalentul a destule şanse a fi infectat cu boala Lyme, cauzată de infecţia cu bacteria Borrellia. Deşi nu toate căpuşele sunt purtătoare ale bacteriei, dacă sunteţi muşcat de o căpuşă este bine să vă prezentaţi la medic, deoarece boala Lyme este supranumită şi „boala cu o mie de feţe” pentru că afectează întregul organism, mimând foarte bine simptomele altor boli. Este greu de vindecat chiar şi în condiţii normale, dar la o femeie gravidă totul se amplifică ducând la pierderea sarcinii sau un chiuretaj în scop curativ pentru ca boala să fie tratată.
Aşa că pe toată perioada sarcinii nu am ştiut pe unde să mă ascund şi să mă feresc mai bine. Stau la casă, într-o zonă de munte cu multă iarbă şi verdeaţă. În plus, avem şi o stână destul de aproape şi oile sunt purtătoare de căpuşe. În general, totul este o binecuvântare pentru ochi şi suflet, dar, terorizată fiind de ideea de căpuşe, am stat cât mai departe de iarbă. Aş fi vrut să existe o soluţie pentru combaterea căpuşelor, ca să mă pot bucura şi eu pe deplin de vară.
Atunci nu am găsit nicio soluţie de combatere, dar zilele acestea am aflat de Compania DDD, care oferă soluţii pentru combaterea căpuşelor, dar şi a altor dăunători: ploşniţe, şoareci, furnici, ţânţari etc. Vă daţi seama cât de util este acest lucru când stai la casă? Mai ales când ai câmpurile de culturi agricole fix lângă gardul tău şi toamna se adună şoarecii şi se plimbă ca la ei acasă peste tot? Iar, serviciul de informare clienţi răspunde rapid şi vă ajută cu orice întrebare. Şi oferă servicii în toată ţară, chiar şi la mine în Suceava… de aceea au un mare, mare plus de la mine.
Articol scris pentru campania blogawards.ro

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: