Review – Fusion Beauty anti-acne primer

Am încercat destule baze pentru machiaj de-a lungul timpului, dar niciuna nu m-a convins că există o diferenţă prea mare între a aplica o bază + fond de ten sau doar fond de ten. Într-adevăr, când aplic baza fondul de ten rezistă mai mult un pic aşa că de obicei folosesc baza când ştiu că merg la o nuntă sau la o petrecere şi am nevoie ca totul să arate bine mai mult de 8 ore. Când mă machiez uzual pentru mersul la birou, uneori folosesc bază, alteori nu… în funcţie de cât timp şi chef am în ziua respectivă.
Baza anti-acnee de la Fusion Beauty am cumpărat -o de pe strawberry, la reducere bineînţeles – căci în ultima perioadă au nişte oferte foarte bune şi nu mă mai pot opri din cumpărat – cu doar 48,5 lei faţă de preţul întreg de 135,5 lei. Mi-a plăcut mult descrierea şi m-am convins singură că merită să o cumpăr: conţine acid salicilic pentru reducere fără iritaţii a bacteriilor ce cauzează acneea, absoarbe şi controlează sebumul, reduce porii, are în ingrediente plante calmante pentru eliminarea petelor roşii şi creează un ten calm, curat, fără imperfecţiuni. Deşi nu am acnee sau pete, mi s-a părut prea interesantă descrierea ca să rezist.
Are o culoare gălbuie, foarte ciudată, deoarece toate bazele pe care le-am avut până acum erau transparente. Se absoarbe foarte rapid în piele, nu lasă peliculă grasă şi nici nu influenţează culoarea fondului de ten sau a pielii. E ca şi cum ar fi transparentă, deşi e gălbuie. Eu o aplic cu degetele (ştiu, foarte urât din partea mea, dar asta e) pe faţa curăţată şi dată cu cremă.
Să fiu sinceră nu am simţit nicio diferenţă la capitolul coşuri, căci nu pot spune că am acnee, ci mai apare câte un coş când şi când. Probabil că ar trebui folosită zilnic ca mai toate produsele cosmetice, dar mie îmi e pur şi simplu lene. În schimb am simţit o diferenţă la capitolul rezistenţă fond de ten, ce a fost îmbunătăţită cu câteva ore: în jur de 12 în loc de 8 ore. Deci, ceva ceva tot face bine. Roşeaţă şi pete nu am, deci nici la acest capitol nu ştiu dacă are efect sau nu.
Deşi se comportă foarte bine, mult mai bine decât bazele pe care le-am avut până acum, nu ştiu dacă aş da pe ea preţul întreg. Aş recumpăra această bază de machiaj doar dacă ar fi la reducere – la o reducere foarte mare. În momentul acesta am verificat pe strawberry şi baza de machiaj de la Fusion Beauty are o oarecare reducere, de la 135,5 la 95,5 lei. Nu aş da banii ăşti pe ea, pentru că nu face atât, cel puţin din punctul meu de vedere. Aş recumpăra această bază de machiaj dacă aş mai prinde o reducere foarte mare la ea, cum a fost cea când am cumpărat-o.

 

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: