Laptopul se poate incarca de la masina?

Descoperi uneori că sunt anumite lucruri pe care nu le ştii şi pe care nu le ştii pentru că nu te-au interesat. Şi că dacă te-ar fi interesat sau dacă ai fi avut inspiraţia să te gândeşti la ele, nu ai făcut o faţă lungă de idioată când colegul cel nou ţi-a pus o întrebare mai mult decât simplă: laptopul are şi încărcător auto? Ştii pentru delegaţii…

Mi-a picat faţa la întrebarea asta la modul cel mai urât. Adică eu care mă dau rotundă prin firmă că pot rezolva cam orice problemă ar avea colegii la calculator, că de asta am şi devenit uşor omul de la IT pe care colegii îl cheamă când au o problemă, pentru că adevăratul om de la IT vine de obicei „vineri” dar niciodată nu precizează vineri a cărui an, şi încep să bănuiesc că îl vom vedea în anul 3495, cu puţin noroc, să mă las încuiată la o întrebare atât de simplă? Cum adică încărcător auto laptop? Aaaa, stai un pic… Revin. Şi am fugit ruşinată să mă ascund sub birou cu laptopul în poală şi să dau căutare pe net să văd despre ce pisici e vorba.
În general, autonomia bateriei de la laptop nu mă stresează prea mult. Ţine cât ţine şi aia e. Oricum sunt lângă o priză 98% din timpul în care lucrez şi când e musai să lucrez şi nu sunt lângă o priză îmi calculez exact timpul: dacă bateria îmi ţine o oră şi jumătate ştiu că Domnul K poate ajunge de la Suceava la Roman şi că la Roman există doamna mama care logic că are prize funcţionale prin casă.
Dilema mi-a fost desluşită simplu de laptop-direct.ro, colegul meu nu fabula, chiar există încărcător auto de laptop. Wow, pentru mine e descoperirea secolului. Adică, aş putea călători mai mult fără stres şi fără planuri de reîncărcare? Adică maşina poate deveni biroul meu portabil? Adică… ah, eu de ce nu am ştiut despre asta până acum?!?!?!
Aşa că pe lista mea de achiziţii la cea mai are urgenţă a intrat rapid un încărcător auto de laptop şi imediat m-am simţit cu o secundă mai genială. Oare ar trebui să comand unul şi pentru colegul? Sau să îl las să se chinuie singur să descopere de unde poate cumpăra aşa ceva?

Articol scris pentru blogawards.ro

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: