Cu ce ma rasfat vara asta?

 

Ştiţi de ce fetelor se place iarna, nu? Ilustrează poza de mai sus destul de bine de ce ne place iarna. Purtăm pantaloni lungi şi groşi, prin care nu se vede nimic, aşa că ne putem permite o epilare mai rară. Acum nu zic că toate facem la fel sau că este un lucru rău faptul că iarna pe permitem să ne epilăm mai rar, ci doar punctam o realitate.
Dar, vine vara şi nu ne mai permitem să fiu un pic neglijente cu aspectul acesta. Vrem să scăpăm repede şi fără dureri de cap (fără durere în general) de părul nedorit. Ştim cu toate că ceară înseamnă durere, lama înseamnă păr ce reapare încă de a două zi şi mai creşte şi sub piele, crema înseamnă perioadă foarte scurtă de fineţe, epilatorul cu pensete înseamnă durere la fiecare câteva săptămâni şi atunci ce mai rămâne de încercat? Răspunsul ar fi, după părerea mea, aparatele pentru epilare definitivă. Sunt mai scumpe decât metodele tradiţionale, dar din documentările de pe internet şi din experienţele altor persoane care au avut şansa să testeze epilatoarele pentru epilare definitivă, asta ar fi soluţie destul de bună. Ştim foarte bine că saloanele folosesc această soluţie de ceva timp şi au rezultate destul de bune, aşa că de ce nu ar fi viabil un astfel de aparat şi acasă? Într-adevăr este o investiţie destul de serioasă, plus că mai apoi trebuie cumpărat şi cartuşul de schimb, după epuizarea celui inclus în pachet, dar când mă gândesc că cu o asemenea investiţie aş scăpa definitv de părul nedorit mai, mai că mă bate gândul ca vara asta să mă răsfăţ cu un asemenea epilator.
Mi-ar fi super util mai ales în zona axilei unde nu suport nici ceară, nici epilator cu pensete, nici măcar cremă căci aş înnebuni să stau atâtea minute cu mâinile în aer doar ca peste 2 zile să reiau procedura. Momentan, folosesc, ca pe vremea bunicii, lama şi aia e. Dar, cu un epilator pentru epilare definitivă aş scapă de problemă mai ales că aparatul din imagine are un cartuş de 3,9 centimetri pătraţi şi zona axilei nu este atât de mare, cam de 48 de centimetri pătraţi, ceea ce se traduce în aproximativ 10 impulsuri pe şedinţă, fiind nevoie de 4 şedinţe. Deci nu e chiar un chin atât de mare, mai ales că tratamentul ajunge la un cost de doar 9,6 lei pentru această zonă. Dacă vă uitaţi pe site-urile saloanelor, veţi observa că un tratament depăşeşte cu mult această sumă.
Voi aţi folosit un asemenea aparat? Cum vi se pare?
Articol scris pentru campania total pro beauty

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: