Comanda la iHerb (nr. 3) pe anul acesta – extras de produse (partea 2)

Pe la începutul lunii vă povesteam aici că am dat o comandă destul de mare pe iherb.com şi am rămas datoare cu o serie de articole despre acestea. Aşa că a venit momentul, mai greu ce e drept, să mai povestesc despre unele produse din această comandă.

E.L.F. Cosmetics, Wet Gloss & Brow Clear Mascara, Crystal, 0.08 fl oz (2.5 ml)
Mi-am cumpărat acest rimel pentru gene şi sprâncene mai mult pentru partea cu sprâncenele, pe care am şi folosit-o. De cea pentru gene nici nu m-am atins. Deoarece sprâncenele mele sunt negre de la mama natură nu am nevoie de un set cu fard pentru ele, dar un rimel era de dorit pentru că uneori stau cum vor ele şi arată ca naiba. Zici că le-a bătut crivăţul. Aşa că am cumpărat acest rimel despre care pot să spun că este foarte în regulă. Se aplică simplu, peria fiind fix cât trebuie de mare, şi ajută la menţinerea formei sprâncenelor întreaga zi fără prea multe bătăi de cap şi păstrând aspectul natural al acestora. Fiind transparent, dă impresia că sprâncenele stau ele aşa de la sine, nu că ar fi date cu ceva.

 

EcoTools, Retractable Foundation Brush, 1 Brush
Deţin o grămadă de pensule de machiaj şi nu neapărat aveam nevoie de această pensulă pentru fondul de ten, dar îmi lipsea ceva de voiaj, mai ales că vara bate la uşă şi voi călători mai des. Aşa că m-am gândit că o pensulă retractabilă este ideală pentru călătorii şi nu mai umplu toate genţile de machiaj de fond de ten. Am testat-o zilele trecute şi mă împac foarte bine cu ea. Fondul de aplică uniform, fără pete şi fără urme, peria este moale şi nu zgârie şi având capac nu murdăresc nimic în jur.

EcoTools, Pure Complexion Facial Sponge, Sensitive Skin, 1 Sponge

Tot de la EcoTools am cumpărat şi acest burete tip „Konjac”. Da, mai am unul luat de la ebay, dar trăiesc cu impresia că îmi irită un pic faţă, aşa că am zis să cumpăr ceva pentru tenul sensibil. Într-adevăr acesta este mult mai blând cu tenul, dar are un mare minus – nu se poate agăţa de nimic la uscat. Cel luat de la ebay avea un şnur ca şi agăţătoare şi se putea atârna, astfel uscându-se mai repede

Din punct de vedere al modalităţii de utilizare este mult mai în regulă buretele luat de pe ebay, se vede în poză şnurul de agăţare. Dar, din punct de vedere a delicateţii este mult mai bun buretele de la EcoTools. Numai de s-ar fi gândit să îi pună un şnur.

Himalaya Herbal Healthcare, Botanique, Toothpaste, Neem, Pomegranate, Fluoride Free, 5.29 oz (150 g)

Pasta de dinţi am primit-o cadou la achiziţie şi din părerile de pe site nu mă aşteptam la mare lucru, ba chiar trăim cu impresia că nu o să îmi placă deloc. Ei bine nu a fost deloc aşa, are un gust suportabil, chiar bun – pe cât de bun gust poate să aibă o pastă de dinţi – se comportă destul de bine, nu este deloc abrazivă, în sensul că nu zgârie smalţul şi mă împac chiar foarte bine cu ea.

Încă mai am produse despre care să vă povestesc, dar rămân pentru un articol viitor.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: