Vremea asta, bat-o vina

Nu am mai scris de câteva zile şi vă sunt datoare cu multe chestii. Am ce povesti, nu spun nu, mai ales că am început să testez cam toate produsele pe care le-am cumpărat de la iHerb şi mai sunt şi cele de pe strawberry (acelea fiind dedicate părului), dar nu am avut chef mai de nimic din câteva motive, printre care primul ar fi problemele pe care le-am întâmpinat la birou care efectiv m-au dărâmat şi mi-au tăiat orice elan şi vremea, în special vremea. Aşa i-aş trage o mamă de bătaie, să mă ţină minte. După ce am stat câteva zile şi am organizat dulapul de primăvară şi vară şi m-am luptat cu hainele groase de iarnă pe care le-am îndesat pe unde am putut, ca să fac loc celor de vară, vremea mi-a tras o palmă zdravănă: azi dimineaţă, după o noapte de ploaie torenţială, ningea. Dar, nu aşa un pic să zici ca hai treacă de la mine: ningea serios. Atât de serios că a trebuit să mă felicit singură că am cauciucuri pentru toate sezoanele pe maşină şi că încă nu le-am schimbat cu cele de vară.
Aşa că încerc să îmi regăsesc cheful de viaţă şi mai ales de scris, dar se pare că e cam pierdut pe undeva şi nu ştiu cum să fac să îl recuperez. Schimbările astea de vreme mă afectează teribil. Sunt extrem de obosită, nu am chef de nimic, mă bag în pat (ca niciodată) la 10 şi mă trezesc la 6 şi tot nu îmi ajunge somnul. Suplimentele nu par să ajute la nimic şi mă încearcă şi o răceală. Azi dimineaţă abia m-am ridicat din pat şi când m-am uitat pe geam îmi venea să mă bag din nou sub plapumă.
Vreau să vină primăvara şi vara, să pot să port tricouri şi sandale, să fie cald şi bine. Urăsc frigul şi nu mă împac deloc bine cu vremea rece. Vreau la tropice…
Voi cum faceţi faţă vremii de afară? Ceva ideii sau remedii?

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: