TAG: Sapte produse pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie

Am preluat acest tag de pe blogul beautybarometer, şi mi s-a părut foarte drăguţ. De obicei îmi e lene să fac Tag-uri pentru că sunt destul de lungi şi uneori nu prea am idee despre ce aş putea scrie, dar acesta e chiar plăcut de făcut. Încercă să nu mă gândesc că aş sta pe insula pustie o vecie, ci doar o perioadă rezonabilă de timp, cam până când mi s-ar termină produsele, căci altfel ar trebui să îmi iau un vapor sau un avion de produse.
1. Loţiunea micelară de Garnier – demachierea este pasul cel mai important pentru mine. Nu există să nu mă demachiez, indiferent că vin de la o petrecere la 3 dimineaţa sau că sunt plecată undeva. Efectiv nu pot să dorm dacă am machiaj pe faţă. Simt faţa grea şi parcă lipseşte ceva.
2. Produsul de curăţare cu 3% AHA de la Beauty Without Cruelty – nu pot să trăiesc fără el. În folosesc o dată pe zi, seara, după-demachiere.
3. LiftActiv Advanced Filler de la Vichy – este cea mai bună cremă de faţă pe care am încercat-o până acum. Hidratează corespunzător, nu lasă peliculă grasă pe faţă şi plus că o mostră de 5 ml mi-a ajuns toată săptămîna şi încă mai am, deci este şi spornică.
4. Buretele Konjac pe care l-am descoperit destul de curând, dar datorită lui am descoperit şi plăcerea de a utiliza produsele de curăţare, ceea ce până acum era o corvoadă.
5. Tratamentul cu ulei de jojoba pentru păr de la Queen Helen – face minuni pe părul meu care se încâlceşte imediat şi plus de asta părul meu arată mai sănătos şi mai strălucitor. Îmi pare rău că nu l-am descoperit mai devreme.
6. Şamponul purifiant Node G de la Bioderma – despre care vă spuneam că îmi place tare mult şi că în ultima perioadă am folosit numai acest şampon. Ultima perioadă înseamnă din iulie 2013 şi până acum, ceea ce e destul de mult pentru mine, pentru că de obicei nu recumpăr un produs mai mult de 2 ori pentru că, după o perioadă, constat că nu mi se potriveşte. Acest lucru nu s-a întâmplat cu acest şampon.
7. Dacă la primele şase puncte mi-a fost uşor, la ultimul punct chiar sunt în dilemă. Ce să iau cu mine, văleu e ultimul produs şi eu aş luat atâta de multe. Oscilez între rujul de buze Millebaci de la Nouba şi o cremă cu SPF cât mai ridicat. Până la urma m-am decis să aleg rujul, pentru că dacă tot e să rămân acolo măcar să arăt bine. Pielea… cui îi pasă? Mă mai salvează cineva?
Care sunt cele şapte produse pe care le-aţi lua voi? Puteţi prelua atât tag-ul pe blogul vostru, dar puteţi scrie şi la secţiunea comentarii. Chiar sunt curioasă ce aţi lua voi.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: