Schimbarea orei chiar m-a afectat

 

 

De câteva zile s-a schimbat ora şi tot de câteva zile simt un vid în moalele capului. Nu reuşesc să mă adun şi să îmi revin. Sunt şocată: cineva mi-a furat o oră. De ce? Era ora mea din viaţa mea, de ce să mi-o i-a cineva vara şi să mi-o dea înapoi iarna? Poate eu am nevoie de ea vara. Să nu mai spun că nu reuşesc să mă adun nici la birou şi nici acasă, sunt într-o permanentă stare de stres, seara nu reuşesc să adorm şi dimineaţa nu pot să mă trezesc, în condiţiile în care, până acum, eu mă trezeam la 6:30 fără ceas deşteptător.

 

Ceas Casio BABY-G BGA-132-7BER

 

În ziua fatidică m-am trezit la 8:50. Am coborât la bucătărie să îmi beau cafeaua regulamentară şi din instinct mi-am pus şi ceasul la mână. Ies din bucătărie ameţită de somn cu cana de cafea în mână şi mai să reuşesc să o vărs pe jos. Mă uitam la telefon 8:50, mă uitam la ceasul de mână 7:50. Domnul K nu pricepea de ce stau pironită în mijlocul casei holbându-mă când la telefon când la ceas.
          Cât e ora, îl întreb bulversată.
          Aaaa, ce ai?
          Păi, mă uit la telefon şi îmi arată o oră şi mă uit la ceas şi îmi zice altă oră. Vreau să ştiu care e corect, până la urmă.
          Hahaha, serios că te-ai gândit tu că ceasul ăla al tău de mână ştie să schimbe ora singur?
Parcă aş fi primit un duş rece. Stai, s-a schimbat ora şi eu habar nu am pe ce lume mă aflu. Am reglat ceasul de mână conform orei arătate de telefon şi mi-am continuat ziua destul de confuză.

 

Ceas Casio POPTONE LDF-52-7AEF

 

Aşa că acum caut ceas de mână care să ştie să schimbe ora singur şi care să arate super-şic, poate reuşesc să îmi revin la starea naturală şi până îmi revin se schimbă ora din nou.
Articol scris pentru campania Orkestra

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: