Retur comanda la bonprix

Vă spuneam aici că am făcut comandă de pantofi de la bonprix. I-am cumpărat pentru că mi-au plăcut şi plus de asta am prins şi o reduce destul de ok.

 

Abia am aşteptat să vină. Ieri a ajuns coletul şi l-a ridicat colega mea pentru că nu am apucat să ajung eu. Şi cum ieri a fost 1 aprilie, colega mi-a spus că nu am primit niciun pantofior. Am întrebat-o de 3 ori dacă e păcăleală de 1 aprilie şi mi-a zis foarte serioasă că nu. Până azi când am ajuns să preiau coletul, am tot trăit cu impresia că e o păcăleală şi că colega mi-a făcut-o. Dar, din păcate nu era deloc aşa. În coletul unde trebuiau să fie pantofii mei am găsit o bluză roz, deşi pe specificaţia din pachet apăreau pantofii cu codul aferent

Aşa că voi face retur. Din fericire returul la bonprix este destul de simplu. În fiecare pachet există o foaie de comandă unde se poate bifa motivul. La mine de este destul de simplu: Articol care nu corespunde comenzii.

Dar, se poate bifa oricare dintre opţiuni, după cum se aplică. Apoi, se pune frumos produsul înapoi în ambalaj şi fuga până la poştă. Returul se poate face în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Eu zic că e destul timp ca să ne dăm seama dăcă produsul nu e în regulă. Adresa la care trebuie să trimiteţi coletul de retur este:  Bonprix, şoseaua Borşului nr. 287, Oradea, judeţul Bihor.
Aveţi mai jos exact condiţiile extrase de pe site.
Condiţii de cumpărare
Banii se returnează în contul precizat pe formularul pe care îl introduceţi în colet. Fiind clientă destul de veche a firmei bonprix, contul meu apare, scris de ei, direct pe formular, aşa că nu trebuie să mă mai chinui eu să îl scriu. De fiecare dată când am trimis ceva înapoi la ei, mi-am primit banii în termenul specificat. Termenul de retur al banilor este de 30 de zile de la data la care îi notificaţi despre retur sau dacă alegeţi să nu faceţi această notificare către ei, termenul este de 30 de zile de la data la care preiau ei coletul. Eu până acum nu i-am notificat niciodată, mai mult de lene, şi am aşteptat să îmi returneze ei banii.

 

Comenteaza cu facebook

comments

2 thoughts on “Retur comanda la bonprix

 • 19 iunie 2017 at 21:43
  Permalink

  Niste escroci ordinari .Am comandat o pereche de pantaloni barbatesti 2xL si am primit o pereche de blugi de dama marimea M 40 scurti .Deci Tzepari bonprix !!!

  Reply
  • 19 iunie 2017 at 22:44
   Permalink

   Ați făcut retur și nu v-au returnat banii? Sau de ce sunt țepari? Greșeli la comenzi sa se întâmpla. Și eu am primit mărimi mai mici sau mari (nu alte articole e drept) dar tot timpul am primit banii înapoi. Frumos ar fi sa achite ei transportul când e vina lor.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: