Produse pentru testare

M-am tot gândit şi m-am tot răzgândit dacă să aplic ideea pe care o am sau nu. Până la urmă mi-am zis că nu am ce pierde şi m-am încurajat singură că ar fi o idee bună.
Aşa că iată ce vă propun: o nouă pagină Produse pentru testare şi ideea mea este în felul următor: eu am nişte produse pe care le-am testat şi pe care aş vrea să le testaţi şi voi. Voi posta pe pagina Produse pentru testare acele produse pe care doresc ca voi să le testaţi şi voi vă alegeţi de acolo un produs, eu vi-l trimit acasă, voi îl testaţi. Singura obligaţie pentru voi e ca în termen de o lună să scrieţi pe blog la mine un review despre produsul ales. Dacă vreţi să păstraţi produsul, e în regulă îl puteţi păstra, dar numai după ce mi-aţi trimis articolul cu părerea voastră şi pe care eu îl voi publica pe blog. Dacă vreţi să îl daţi mai departe spre testare altcuiva, îl returnaţi către mine şi eu îl postez din nou pe pagină şi oferim altcuiva posibilitatea să îl testeze.
Toate produsele pe care le ofer spre testare mai departe au fost deja testate de mine şi mi-au plăcut sau nu mi-au plăcut din diverse şi varii motive, deci nu sunt noi şi nici sigilate. Ştim foarte bine că ce nu mi se potriveşte mie e posibil să placă altcuiva foarte mult şi invers: ce îmi place mie e posibil ca altcuiva să i se pară oribil. Nu aveţi absolut nicio obligaţie să scrieţi de bine de un produs doar pentru că l-aţi primit de la mine. Nu distribui produse şi nici nu le primesc la rândul meu. Toate produsele pe care le voi da spre testare sunt cumpărate de mine din banii mei şi vreau pur şi simplu să aflu şi părerea voastră sinceră despre ele. Dacă vă place scrieţi de bine, dacă nu vă place produsul scrieţi că nu vă place, bineînţeles, valabil pentru ambele cazuri, cu argumente.
Iar, ca să dau şansa la cât mai multe persoane să testeze ceva, şi chiar să păstreze un produs dacă le place, nu voi oferi mai mult de un produs la 3 luni la aceeaşi persoană. Adică dacă luna asta aţi avut un produs în teste (indiferent dacă îl opriţi sau îl returnaţi), timp de 3 luni nu mai poţi opta pentru un alt produs.
De asemenea, dacă aveţi blog, după ce apare articolul vostru pe blogul meu, îl puteţi prelua şi pe blogul vostru cu menţionarea sursei, iar numele vostru + blogul (cu link) va apărea pe blogul meu.
Ce ziceţi e ok ideea mea? Să o aplic?

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: