Premul de la Centrul Shakti in cadrul Spring SuperBlog 2014.

Deşi la Spring SuperBlog 2014. am participat pentru prima dată, nu la toate probele am reuşit să creez articole care să placă. Mai mult, chiar la unele am dat-o în bară rău din lipsă de timp şi concentrare. Adevărul este că nici nu m-am stresat prea tare pentru acest concurs, m-am înscris pentru a vedea dacă pot să scriu atât de mult în aşa scurt timp. Conform a ceea ce fac în viaţa de zi cu zi, lucrez foarte bine cu termene limită aşa că obiectivul meu de a mă încadra cu fiecare probă a fost atins. Nu, nu am prins un loc mai sus în clasament şi deocamdată e bine aşa. Nu am regrete în privinţa asta.
Ceea ce m-a surprins în mod plăcut este faptul că cei de la Centrul Shakti s-au decis să îmi acorde un premiu special, ce constă într-o oră de masaj de relaxare, pentru articolul pe care l-am scris despre ei în cadrul Spring SuperBlog 2014. Cum nu am câştigat nimic în viaţa mea şi aici nu mă refer numai la premiile din cadrul concursurilor, ci în general, nici la concursuri, nici la loto, nici la loz în plic, nici măcar o sticlă de coca-cola sub capac, vă imaginaţi că mă bucur enorm şi îmi vine să ţopăi într-un picior. Sper să reuşesc să ajung la Bucureşti cât mai repede să mă bucur de premiul meu şi să vă povestesc cum este totul la faţa locului.
După toate câte s-au petrecut în viaţa mea în ultima vreme, lucruri urâte în special, chiar mă bucur să am parte şi de ceva frumos şi să cunosc şi oameni frumoşi.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: