Oje care m-au dezamagit si le-am aruncat

Astăzi m-am decis să fac curăţenie în dulăpiorul cu oje, pentru că era deja supra-încărcat şi nu mai aveam loc de altele noi. Deşi îmi fac, în proporţie de 90%, unghiile cu ojă semi-permanentă şi nu sunt deloc o fană a ojelor normale, sunt momente când am timp şi de mine şi astfel îmi acasă singură unghiile cu ojă normală. Din acest motiv am achiziţionat destule oje, dar unele m-au dezamăgit crunt.

Prima pe listă de dezamăgiri este oja Magnetic Twist de la Flormar pe care am cumpărat-o anul trecut dintr-un stand Flormar de la un mall din Bucureşti. Fata care vindea mi-a arătat o unghie făcută cu această ojă şi mi-a plăcut mult modelul. Aşa că am cumpărat două culori, dar acasă dezamăgire cruntă. Am respectat exact instrucţiunile, aplicat oja pe unghie şi apoi 10 secunde cu magnetul deasupra ei. Am reuşit să obţin modelul doar la 2 unghii. La celelalte efectiv nu a mai vrut să funcţioneze oricât de mult m-am chinuit. Aşa că aveam 2 unghii cu modelul în dungi care se vede în poze pe cutie şi restul pe 8 în culoarea ojei fără nicio dungă. După câteva tentative eşuate, şi aici mă refer că am încercat mai multe metode: să aplic oja pe fiecare unghie şi apoi magnetul, să aplic oja pe toate unghiile şi apoi magnetul, să schimb magnetul la fiecare unghie etc., am renunţat să mai încerc şi le-am pus în dulap, pentru ca astăzi să îmi iau inima în dinţi să le arunc.

O perioadă de timp am fost mare fan al ojei shatter, este acea ojă care atunci când este aplicată se crapă pe unghie şi, în contrast cu altă ojă, dă un efect chiar foarte drăguţ. Atunci mi-am cumpărat o ojă de tipul acesta de la Avon şi 2 de la Flormar. Problema este că oja Mosaic Effects de la Avon nu s-a crăpat niciodată. Nici când era nouă şi după aceea nici nu am mai avut aşteptări. Aşa că a ajuns la rebuturi. Iar, ojele de la Flormar, nu s-au mai crăpăt după primele 3 aplicări. Aşa că şi ele au ajuns la gunoi astăzi.
Îmi place ojele marca OPI, sunt printre cele mai bune în opinia mea, alături de cele de la China Glaze. Aşa că această ojă nu pot să spun că a fost a dezamăgire. Şi-a făcut treaba foarte bine, până s-a uscat. Aşa că a ajuns la coşul de gunoi împreună cu celelalte. Nu, nu am pus dizolvant în ea, am aruncat-o pentru că nu i-am mai găsit utilitatea în dulapul şi în viaţa mea. Voi găsi probabil un înlocuitor. 
Am ajuns la concluzia că uneori este bine să mai faci şi curat şi să mai arunci unele lucruri care nu îşi mai găsesc utilitatea, dar eu atât m-am îndurat să arunc astăzi.
Voi ce faceţi cu ojele care v-au dezamăgit sau care nu mai sunt folositoare? 
Le aruncaţi sau le-aţi găsit altă utilitate?

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: