Garnier Express 2 in 1 Eye Make-Up Remover

Vă spuneam aici că nu am putut rezista şi mi-am cumpărat Garnier Express 2 in 1 Eye Make-Up Remover şi loţiunea micelară tot de la Garnier. Dacă loţiunea micleară încă rezistă şi mai am din ea cam jumătate, Express 2 in 1 Eye Make-Up Remover s-a terminat fix într-o lună de zile cu folosire pentru ochi şi buze în fiecare zi. 
Adevărul este că nu prea pot să mă plâng, căci o lună de zile la un preţ de 16 lei faţă de 25 de lei cât este L’Oreal Gentle Eyes and Lips Make-up Remover, este chiar foarte bine, ţinând cont că L’Oreal Gentle Eyes and Lips Make-up Remover tot o lună de zile mă ţine cu folosire zilnică pentru ochi şi buze.
Totuşi, pe parcursul utilizârii şi mai ales după, când am revenit la L’Oreal Gentle Eyes and Lips Make-up Remover, deoarece am prins o promoţie cu 17 lei în Carefour şi mi-am cumpărat vreo 5 produse să fie acolo, am constatat că L’Oreal Gentle Eyes and Lips Make-up Remover se descurcă un pic mai bine cu rujul meu Nouba Millebaci, în sensul că nu trebuie să insist chiar atât de mult cum se întâmplă în cazul demachiantului Garnier, deoarece este un pic mai uleios.
Concluzie: da, l-aş recumpăra – dar dacă gasesc L’Oreal Gentle Eyes and Lips Make-up Remover la ofertă îl prefer pe acesta.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: