Wishlist de aprilie

Astăzi am lipsit de pe blog pentru a trebuit să iau parte la un eveniment trist, o înmormîntare, şi nu am avut timp şi chef de nimic. Pe alt plan sunt puţin dezamăgită de unele lucruri pe care vi le voi povesti în curând sau poate că o să îmi treacă repede. Aşa că în seara asta am vrut să mă ocup de câteva lucruri mai plăcute. În timp ce mă uit la Românii au talent, hai, daţi repede cu pietre în mine :)), îmi pregătesc şi lista.
 
Apropo, ieri am dat încă o comandă la iherb.com şi abia aştept să ajungă să vă povestesc.
Colier vintage de la AMStyle  – 100 de lei

1. Mi-am început wishlist-ul pe aprilie şi vă spun cu mâna pe inimă, că sunt deja 3 zile de când tot folosesc, că pe primul loc în lista mea este Lift Activ Advanced Filler de la Vichy, de care vă povesteam zilele trecute că îmi place enorm, dar că e doar o primă impresie. Ei bine, tot la prima impresia sunt până la urmă, căci îl folosesc numai de 3 zile şi încă mai am din mostra de 5 ml, dar pe zi ce trece mă conving că merită. 

2. Trebuie musai să mă tund şi deşi mă împac foarte bine cu fetele de la cosmetică şi de la manichiură de la salonul unde merg de vreo 3 ani, la capitolul tuns nu sunt atât de mulţumită şi vreau să mă mobilizez să caut alt salon pentru acest capitol. Nu mi-am tuns părul de aproximativ 1 an, să îmi fie ruşine… dar, sunt delăsătoare când vine vorba de păr, ceea ce nu este bine deloc. Aşa că am început să mă preocup mai mult de subiect. Am comandat din nou tratamentul de la Queen Helen de pe iherb, de care vă povesteam aici. Şi am dat şi o comandă pe strawberry pe acceaşi temă: părul. Abia aştept să ajungă să vă povestesc. 
 
Deocamdată la atât am ajuns. Dar, lista rămâne deschisă.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: