Tu cum te mentii in forma?

 

 

A te menţine în formă în zilele noastre este o provocare destul de mare. S-au dus zilele când se muncea în aer liber şi în care se făcea mişcare. Acum, mulţi dintre noi, intră dimineaţa în cuştile de beton şi metal numite pompos birouri şi stau pe un scaun în faţa unui calculator câte 8 ore pe zi, dacă suntem norocoşi, sau mai mult, după cum vin proiectele şi cât ni se dă de lucru. Mâncăm pe grabă, unii în faţa aceluiași calculator şi pe acelaşi scaun, meniuri de la fast-food pline de calorii, eventual mai şi ronţăim inconştient câte o bombonică sau un batonaş cu ciocolată, şi adăugăm alte şi alte calorii pe care le acumulăm şi le tot acumulăm şi acestea se transformă în colăcei, grăsime pe şolduri, picioare, braţe. 

 

Cu toate acestea există un moment în viaţă când trebuie să spunem: stop, trebuie să fac ceva. Trebuie să mă gândesc întâi la sănătatea mea. Dar ce să fac? O dietă e greu de ţinut, sport am aşa o lene şi tocmai atunci mă apucă somnul… of! Dar, de acum gata, s-a terminat cu dietele greu de pus în practică şi cu exerciţiile istovitoare pentru că există Lemosilhouette: modul de a pierde rapid în greutate cu ajutorul extractului de lămâie. 

 

Cred că încă ne aducem aminte reclama celor de la ZappMobile cu grupul manechinelor care beau doar apă plată cu lămâie, nu? Ei bine, reclama chiar era bazată pe studii reale deoarece lămâia ajută la echilibrarea şi normalizarea asimilării nutrienţilor şi are un rol important în eliminarea toxinelor. Exact pe acest concept se bazează şi Lemosilhouette, ce are în compoziţie lămâie verde, portocal amărui, ananas, aloe vera, guarana (plantă agăţătoare din familia arţarului cunoscută pentru proprietăţile sale de stimulare, având de două ori mai multă cofeină decât boabele de cafea) şi l’arginină (un aminoacid ce stimulează metabolismul energetic), adică ingredient 100% naturale, avizate de Institutul de Bioresurse Alimentare. 
 

 

În plus, Lemosilhouette vine cu un concept interesant de satisfacţie a clientului: toate comenzile beneficiază de o garanţie de satisfacţie de 100%, în termen de 30 de zile de la achiziţie, contravaloarea produselor fiind înapoiată clientului fără întrebări chiar şi în cazul în care acesta returnează recipientul gol.
Articol scris pentru Super SpringBlog 2014

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: