Review E.L.F. Cosmetics Jumbo Lip Gloss Stick

Am o mare problemă cu creioanele de buze: sunt în căutarea celui perfect pe care nu l-am descoperit încă. Singurul creion de buze cu care m-am înţeles foarte bine a fost un creion de tip jumbo de la Smashbox. Am avut două de-a lungul timpului, cumpărate de pe strawberry, dar se pare că nu mai sunt. De ce jumbo? Pentru că e singurul tip de creion de buze cu care, dimineaţa, chioară de somn, pot trasa o linie cât de cât dreaptă fără să ies din contur.
 
E.L.F. Cosmetics Jumbo Lip Gloss Stick, in the nude – iherb, 2.99 USD
Aşa că m-am pus pe căutat creioane jumbo, în speranţa că le voi putea egala pe cele de la smashbox, dar se pare că piaţa de creioane jumbo de buze e destul de restrânsă, căci am găsit mai mult creioane jumbo pentru ochi. Aşa că vă imaginaţi bucuria mea când am găsit pe iherb creioane jumbo de buze de la E. L. F. Cosmetics. Bine, nu e chiar un creion normal de buze. În primul rând este din plastic şi se roteşte. Deci, nu trebuie ascuţit. În al doilea rând se vrea a fi un fel de ruj/gloss, care de fapt nu e nici una şi nici alta.
Am ales culoarea Nud, pentru că m-am gândit că oricum pe sub ruj nu se vede şi e o culoare chiar plăcută şi am aşteptat să vină coletul, vă povesteam aici că nu a durat mult, şi hai la testat.
Prima dată l-am folosit ca atare pe buze, fără niciun ruj sau altceva, doar creionul. Problema cea mare nu e numai faptul că rezistenţa este foarte scăzută, până la urmă nici nu aveam aşteptări prea mari în sensul acesta, ci problema este că se sparge. Da, aţi înţeles bine, în timp se întăreşte şi se sparge efectiv zburând de pe buze.
Al doilea test a fost pe sub ruj. Incredibil, dar rujul meu cel rezistent s-a transformat într-o pastă moale, care s-a întins şi s-a tot întins. Rujul a rezistat ceva timp pe buze, nu atâtea ore câte eram eu obişnuită oricum, dar pe marginile buzelor s-a întins.
Testul numărul trei: peste ruj, ca şi gloss. Ei, nici aici nu am avut mai mult noroc. Rujul a zburat de pe buze cu viteza vântului. Nu m-am dat cu un ruj foarte rezistent, ce-i drept, dar nici chiar să ţină de acum până la următoarea ţigară nu era.
Concluzie: nu voi mai cumpăra acest creion. Problema mare e dacă îmi vine şi primul colet de la iherb, că acolo am două.
Voi l-aţi folosit? Ce părere aveţi?

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: