NIVEA Q10 plus Cremă de zi anti-rid energizantă cu FPS 15 – prima impresie

Ieri am cumpărat revista Unica (cu gel de duş Yves Rocher – că nu am avut niciodată până acum, pe care îl voi testa zilele astea) şi între paginile ei era şi o mostră de NIVEA Q10 plus Cremă de zi anti-rid energizantă cu FPS 15. Pentru că am în casă o mie şi una de mostre pe care le ţin efectiv şi le mut din partea asta în partea cealaltă, am luat decizia să folosesc toate mostrele care îmi trec prin mână şi să vă scriu prima impresia despre produsele respective.
Astăzi nu am avut niciun chef să pun vreun produs de machiaj pe faţa mea aşa că hai să încerc crema asta uimitoare. Când vezi reclama la TV zici că o să te transformi din cenuşăreasă în prinţesă. Bineînţeles că acum sunt rea, că doar o aplicare nu ajunge, dar eu o cremă care să lase o peliculă mai grasă decât NIVEA Q10 plus Cremă de zi anti-rid energizantă cu FPS 15 nu am văzut până acum. Da, într-adevăr pielea este mai luminoasă, dar cred ca e din cauza peliculei de gras ce o lasă pe piele. Nici după o zi întreagă nu pot spune că a dispărut pe deplin.
Plus că am avut un şoc nervos când am aplicat-o, pentru a început să mă usture faţa. Usturimea a durat cam 10 secunde. Nu am păţit asta nici cu Lift Activ Advanced Filler de la Vichy şi nici cu crema iluminatoare de la Mary Cohr, acestea fiind cremele ce le folosesc cel mai des în ultima perioada, cea de la Vichy fiind chiar pe wishlist-ul meu de aprilie: trebuie să o am, trebuie, trebuie.
Concluzia: nu voi cumpăra această cremă şi mă bucur că am prins o mostră, că altfel aş fi cumpărat-o şi nu mă împac deloc cu ea. Poate cele care au tenul mai uscat se vor împăca mai bine. Pentru mine e un mare nu. Şi cu această ocazie m-am convins încă o dată că eu şi Nivea nu se avem de bine deloc în ceea ce priveşte cremele.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: