Interviu la hotel NH Bucharest

 

 

Aveam o foame de lup, aşa că am coborât în grabă cele câteva scări de la etajul 1, căci eram cazată la hotel NH Bucharest, şi m-am repezit în restaurant. Vroiam musai un mic dejun bogat în fructe şi legume pentru a avea energie toată ziua, căci mă aştepta o zi grea: trebuia să mă pregătesc pentru interviul de mâine cu Mihai Găinuşă. Trebuia să mă gândesc la întrebările pe care i le voi adresa, lucru deloc uşor. Îmi programasem interviul pentru a două a zi, în timpul unui breakfast AntiOx în cadrul restaurantului hotelului. Era singura perioadă din zi când avea timp câteva momente ca să discute cu mine, aşa că a trebuit să profit de oportunitate. Aşadar, intru grăbită în restaurant şi îmi îngheaţă sângele în vine: de la una dintre mese îmi făcea cu mâna, jovial, chiar Mihai Găinuşă.
Mii de gânduri s-au aglomerat în capul meu într-o secundă… nu, nu era posibil, ştiam sigur că programasem interviul pentru mâine. Am greşit ziua? Ce s-a întâmplat?
Mihai Găinuşă îmi făcu semn să vin la masa lui. 
          Ia un loc. Hai curaj. Când ţi-am făcut cu mâna ţi-a îngheţat zâmbetul pe buze, ştiu că interviul era mâine, dar m-am gândit că e mult mai spontan aşa. Sunt curios să vă ce mă poţi întreba dacă te iau pe nepregătite. Şi aşa putem avem o discuţie amicală, până la urmă, fără întrebări pregătite dinainte.
Am zâmbit un pic strâmb în colţul stânga al gurii şi m-am aşezat lent, prelingându-mă efectiv pe scaun. În secundele acelea aveam numai un singur gând: oare ce întrebări să îi pun… Ce mă fac? Hai, neuronilor că puteţi, să nu ne facem de râs acum.
          Este chiar o surpriză plăcută, mai ales că putem sta de vorbă tihnit în timpul unui breakfast bogat în antioxidanţi, protejează sistemul cardiovascular şi întineresc sistemul imunitar.
Nu am terminat bine de spus fraza, că Mihai Găinuşă s-a încruntat uşor şi a exclamat indignat:
          Tinerii din ziua de astăzi! Voi nu puteţi spune simplu mic dejun, de ce trebuie să engleziţi totul?
Aoleu, am făcut-o de oaie de la prima frază… îmi scăpase fără să vreau, ţinând cont că eu de fapt vroiam să pun accentul pe meniul inovator realizat de chef Enrique Martinez şi pe beneficiile produselor organice şi Mihai Găinuşă s-a legat de englezismul meu scăpat fără voie. Acum ce să mai zic? Am zâmbit un pic forţat
          Îmi cer scuze, ştii îmi mai scapă uneori şi cuvinte în limba engleză, puterea obişnuinţei.
Gura i se deschise larg şi izbucni într-un hohot nestăvilit de râs. 
          Râdeam de tine, stai liniștită. Vroiam să văd cum reacţionezi.
Pufai, efectiv m-au trecut fiori reci pe şira spinării. Era un interviu pe care doream de mult să îl realizez şi chiar nu vroiam să o dau în bară.
          Haide, serveşte. Micul dejun e cea mai importantă masă a zilei. Uite îşi recomand nişte iaurt organic amestecat cu zmeură şi nişte muesli. Ia şi un pahar de suc organic antioxidant. Face minuni pentru sănătate. Să vezi ce or să îmi meargă neuronii la întrebări după aceea.
          Mulțumesc, cred că ar trebui să mă destind un pic ca să putem avea o discuţie amicală.
În acel moment îi sună telefonul, se scuză şi ieşi. Aş fi vrut să profit de timpul liber să mă gândesc la ceva inteligent de discutat, dar mintea mea refuza să gândească. Gândurile mele au fost curmate brusc când Mihai Găinuşă reveni destul de rapid la masă.
          Draga mea, îmi pare rău de interviul nostru de mâine, dar trebuie să plec în seara aceasta la Paris. O să revin peste câteva zile şi o să fiu cazat tot la hotel NH Bucharest. De fapt, uite am să intru acum pe www.nh-hotels.com şi o să îmi fac o rezervare peste 4 zile. Din păcate trebuie să amânăm interviul real pentru atunci.
          Nicio problemă, dacă trebuie să pleci. O să fiu tot aici peste 4 zile şi până atunci o să mă gândesc la nişte întrebări încuietoare pentru tine.
          Nici nu mă aştept la nimic mai puţin de la tine. Voi fi chiar încântat să îţi răspund. Dar, acum îţi spun la revedere căci trebuie să fug. 
          La revede, zbor plăcut.
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2014 
 

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: