Dacă ziua ar avea 48 de ore…

 

 

Dacă ziua ar avea 48 de ore… 
Uneori acesta este mare meu regret, că nu apuc să fac pe cât de multe aş vrea. Aş avea timp de proiectele de la firmă, aş avea timp mai mult să scriu pe blog, aş avea timp să stau mai mult cu bebe mic şi multe din crizele din viaţa mea s-a rezolva ca prin minune. Şi cum asta nu se poate, trebuie găsită o soluţie pentru o organizare cât mai bună şi o gestionare perfectă a timpului. 

 

Ceas Fossil CERAMIC CE1050

 

Primul pas: un ceas de mână bun, în tendinţe, pentru a şti fiecare minut care vine şi care trece. Pe lângă faptul că un ceas de mână este un accesoriu ce dă un plus de stil oricărei ţinute, mă ajută să gestionez mai bine timpul. Da, am ceas la calculator sau pe telefon, dar nu tot timpul sunt în faţa calculatorului şi telefonul nu îl scot din geantă doar pentru a vedea ora. Aşa că gestul simplu de a întoarce mâna mă salvează.
Ceas Timex ORIGINALS T2P110

 

Al doilea pas: să îl port, căci am tendinţa să îl uit acasă, în cutia unde îl pun seara când ajung acasă, pentru că acolo oricum pierd noţiunea timpului şi încerc să mă deconectez complet de toate problemele de peste zi.
Voi ce ziceţi, vă ajută un ceas de mână? Îl purtaţi ca simplu accesoriu sau chiar vă este util?
PS. În luna martie, watchshop.ro şi-a propus să aducă bărbaţii în centrul atenţiei cu reduceri de până la 25%.  Spor la cumpărături.
Articol scris pentru campania Orkestra

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: