Comanda la iHerb – lista ultimei comenzi

Am fost atât de încântată că am primit coletul de la iHerb (cel cu număr de urmărire, căci cel de care vă spuneam aici nu a ajuns nici acum) şi m-am apucat repede de review-uri, încât am uitat să vă fac lista completă cu ceea ce am cumpărat la ultima comandă.
Aşa că vă fac lista mai jos (dacă aveţi răbdare să o parcurgeţi toată) în ordinea în care apar produsele în coşul meu de pe iHerb + preţ:

Queen Helene, Grape Seed Extract, Peel Off Masque, 179 g/6 oz

Masca cu extract de strugure, de la Queen Helen, la preţul de 3,83 USD, aproximativ 12,5 lei. O să scriu un review despre ea cât de curând.

Queen Helene, Mint Julep Deodorant Stick, 2.7 oz (75 g)

Deodorant antiperspirant, tot de la Queen Helen, la preţul de 4,06 USD, aproximativ 13 lei. Vă spuneam aici că am o anumită sensibilitate la subraţ şi că încă sunt în căutarea antiperspirantului perfect. Nu, nici acesta nu mă mulţumeşte, o să urmeze un review cât de curând.

 Now Foods, Better Stevia Liquid Sweetener, Glycerite, Alcohol-Free, 2 fl oz (60 ml)

Îndulcitor, de la Now Foods, la preţul de 1 USD, aproximativ 3 lei, cred că nu mai are nevoie de nicio descriere sau introducere. Preţul întreg este de 6,87 USD, aproximativ 22 lei, dar pentru 1 bucată, la o singură comandă îl puteţi primit la reducere. Încă nu l-am folosit pentru că mi-am produs să îl iau la birou să îl folosesc la cafea şi îl tot uit acasă.

E.L.F. Cosmetics, Under Eye Concealer & Highlighter, Glow/Light, 0.17 oz (5 g)/0.17 oz (5 g)

Concealer şi iluminator de la ELF Cosmetics, la pretul de 3 USD, aproximativ 9 lei, deocamdată pot să spun că îmi place. Îl folosesc de câteva zile şi îmi place cum se comportă pe tenul meu. O să urmeze un review.

Veggie Wash, Fruit and Vegetable Wash, 2 fl oz (59 ml)

Lichid pentru spălare fructe şi legume, de la Veggie Wash, la preţul de 1,47 USD, aproximativ 5 lei, pentru că am un bebe mic şi chiar căutam o alternativă, căci spălatul fructelor cu detergent de vase sau altceva de genul nu mi se pare prea sănătos. O să vă povestesc cum e.

California Xtracts, Breath Refresh Spray, Alcohol Free, 1 fl oz (30 ml)

Spray de gură de la California Xtracts, la preţul de 4,62 USD, aproximativ 15 lei. Ei, cu produsul ăsta e o întreagă poveste. Am vrut să îl cumpăr, apoi l-am scos din coş, l-am pus iarăşi şi la urmă am zis că nu îl cumpăr şi am vrut să îl scot. Dar, nu m-am uitat bine la ce scot din coş şi în loc de ăsta am scos a doua sticlă de îndulcitor. Până la urmă tot răul spre bine, deoarece este atât de bun la gust că dă dependenţă.

Sierra Bees, Organic Pomegranate Beeswax Lip Balm with Vitamin E, .15 oz (4.25 g)

Balsam de buze, de la Sierra Bees, la preţul de 0 USD, adică gratis. Nu am putut să nu îl iau mai ales că e cu rodii şi eu ador rodiile. Şi chiar e foarte bun produsul, hidratează, intră destul de repede în buze, miroase bine. Ce mai: îmi place.

Frontier Natural Products, Smoked Sea Salt, Medium Grind, 2.40 oz (68 g)

Sare de mare afumată, de la Frontier Natural Products, la preţul de 4,59 USD, aproximativ 15 lei. Ca şi gust este demenţială pe cartofi, carne etc., dar efectiv pute a fum de îşi mută nasul. Partea bună e că mirosul foarte înţepător persistă doar câteva secunde, partea proastă e că trebuie să îţi pui un cleşte pe nas când o foloseşti. Dar, e delicioasă, aşa că merită să suport mirosul câteva secunde.

Healthy Origins, CoQ10 Gels ( Kaneka Q10 ), 100 mg, 10 Softgel Capsules

Capsule de CoQ10, de la Healthy Origins, la preţul de 2,48, aproximativ 8 lei, aceasta fiind preţul promoţional pentru o singură cutie. Le-am luat pentru că am citit în review-uri că aduc un plus de energie şi cum eu primăvară mă simt vlăguită am zis hai să le încerc. Nu am avut bafta, pentru că ajuns la mama – pe motivul că eu sunt tânără şi ea are mai multă nevoie de ele decât mine. Ce să mai zic? Nici nu am apucat să testez. O să întreb cum s-a simţit de la ele şi vă povestesc.

Radius, Pure Baby Toothbrush, 6-18 Months, Ultra Soft

Periuţă de dinţi pentru bebe, la preţul de 3,59 USD, aproximativ 12 lei. Nu am apucat încă să o folosesc, căci mai avem un pic până la primii dinţişori. Am cumpărat-o pentru că am citit pe site că ar fi foarte foarte moale. O să vă povestesc dacă e aşa sau nu, când ne vor apărea primii dinţişori.

 

Homeolab USA, Kids Relief, Teething, Orange Flavor, 0.85 fl oz (25 ml)

Loţiune pentru gingii, de la Homeolab USA, la preţul de 6,90 USD, aproximativ 22 lei, cumpărată tot din motiv de dinţişori, care vor apărea acuşica, bebe deja muşcă tot ce prinde, aşa că e posibil să avem nevoie cât de curând.

 

 
Just a Leaf Organic Tea, Tea Infuser, Glass Tea Cup with Strainer, 8 oz Tea Glass

Infuzor de ceai, de la Just a Leaf Oragnic Tea, la preţul de 2,95 USD, aproximativ 10 lei. L-am cumpărat pentru că îmi doream un infuzor şi reducerea specială de pe iHerb a fost exact impulsul de care aveam nevoie. E atât de simpatic încât îmi vine să beau ceai toată ziua. Şi e si practic.

E.L.F. Cosmetics, Jumbo Lip Gloss Stick, In the Nude, 0.099 oz (2.8 g)

Creion de buze jumbo, de la ELF Cosmetics, la preţul de 2,99 USD, aproximativ 10 lei, l-am folosit doar o dată, puţin ca să îmi dau seama dacă îmi place sau nu. O să scriu un review după ce mă lămuresc.

Reviva Labs, Vitamin E Stick, 1/8 oz (3.5 g)

Baton cu vitamina E, de la Reviva Labs, la preţul de 2,80 USD,  aproximativ 9 lei. L-am cumpărat în special pentru zona de sub ochi care, după cum bine ştim, necesită o îngrijire specială. Momentan nu pot să mă decid dacă are un efect sau nu. O să revin cu mai multe informaţii după ce mă decid. 

Thompson, Garlic & Parsley, 90 Capsules

Capsule cu usturoi şi pătrunjel, de la Thompson, la preţul de 2,80 USD, aproximativ 9 lei. Sunt pentru reglarea (reducerea) tensiunii şi bineînţeles le-am cumpărat pentru mama. Rămâne să vedem dacă sunt eficiente sau nu. 

Now Foods, Oat Fiber Plus, 100 Tablets

Tablete cu fibră de ovăz, de la Now Foods, la preţul de 4,45 USD, aproximativ 14 lei, pentru reducerea colesterolului, tot pentru mama. Chiar sunt curioasă cum vor ieşi următoarele analize. Dar, pentru asta mai avem puţin de aşteptat.

 

21st Century Health Care, D-2000, D3, Maximum Strength, 110 Tablets

Tablete de calciu cu D3, de la 21st Centruy Health, la preţul de 4,96 USD, aproximativ 16 lei, tot pentru mama, pentru începutul de osteoporoză de care suferă. 

Queen Helene, Jojoba Hot Oil Treatment, 3 Resealable Tubes, 1 fl oz (30 ml) Each

Tratamentul cu ulei de jojoba cald, de la Queen Helene, la preţul de 3,68 USD, aproximativ 12 lei, despre care v-am povestit deja aici.  

Beauty Without Cruelty, 3% AHA Complex, Facial Cleanser, 2 fl oz (59 ml)

Produs de curăţare, de la Beauty Without Cruelty, la preţul de 2,99 USD, aproximativ 10 lei, despre care v-am povestit deja aici.

Frontier Natural Products, Organic Bac’Uns, Vegetarian Bits, 2.47 oz (70 g)

Bucăţele de condimente vegetariene, de la Frontier Natural Products, la preţul de 4,06 USD, aproximativ 12 lei, care dau impresia că pui bacon în salate, pe cartofi etc. fără a pune de fapt carne. Sunt chiar foarte bune şi gustoase. Nu, nu sunt vegetariană, dar mi-a plăcut ideea şi uite că şi gustul e chiar bun.

Cam acestea sunt toate produsele pe care le-am cumpărat la ultima comandă de pe iHerb. Despre unele abia aştept să vă povestesc pe larg, iar altele vor rămâne doar aici în listă pentru că nu mai este nimic în plus de spus faţă de ceea ce am spus deja. 

Zilele astea o să vă pregătesc şi top 5 produse care aşteaptă în lista mea de dorinţe de pe iHerb să fie adăugate în coş, căci mai pregătesc o comandă cât de curând. 

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: