Asa ca sambata

Pentru că aseară mă simţeam destul de deprimată… adică deprimată nu e chiar cuvântul potrivit, hai să zicem că fără chef, azi am luat decizia că e cazul să trec pe la fetele mele preferate de la Salon Exclusiv Suceava să mă tund şi să îmi fac manichiura. Bineînţeles că am picat fără programare, dar fetele au fost foarte drăguţe şi şi-au făcut timp şi pentru mine. 
Aşa că din părul meu cu 5 centimetri mai jos de linia umerilor am mai rămas cu el fix până la umeri. Nu am poze din păcate aşa că trebuie pur şi simplu să vă închipuiţi.
Iar, Anca, manichiurista, a fost super drăguţă şi ca să mă scoată din starea de spirit proastă, mi-a făcut o manichiură cu ojă verde mentă şi gri oglindă. Bineînţeles, ojă semi-permanentă. Oricum dacă treci pe la ea nu poţi să nu râzi cu lacrimi. Ar trebui să vă imaginaţi o rockeriţă micuţă de statură, roşcată (că am avut un şoc când am văzut-o că eu o ştiam de ani buni cu părul negru ca pana corbului), care poate să facă o glumă din orice.
Tot de la ea am aflat că Melkior a scos o gamă de oje semi-permanente şi că le are în teste momentan, dar că nu e deloc mulţumită. I-a făcut manichiura unei colege şi a doua zi zburase. Deci, vorbim de ojă semi-permanentă care ar trebui să ţină cel puţin 2 săptămâni.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: