Adevaratii vestitori ai primaverii

 

 

 A venit, a venit primăvara! Într-un târziu după mult frig şi ger, a venit şi primăvara. Dar, ştiţi care sunt adevăraţii vestitori ai primăverii? O să fiţi tentate să spuneţi ghioceii. Ei bine nu, ştii că a venit primăvara când auzi tocurile de la pantofii doamnelor pe trotuar. Abia atunci ştii că s-a terminat cu ghetele şi cizmele şi în sfârşit s-a trecut la pantofi, deci e călduţ şi bine. Şi, cum noi femeile iubim pantofii, ce motiv mai bun am avea pentru reînnoirea stocului decât venirea primăverii. Mai mult decât atât, trebuie să ne grăbim, dragele mele, căci primăvara nu e un anotimp chiar foarte lung, trece repejor şi ajungem la vară şi am pierdut şansa de a mai cumpăra o mie şi una de perechi de pantofi.
Mie îmi place tare mult moda asta nouă (de fapt mai veche, că ţin minte că a mai fost o dată pe vremea când eram în liceu) cu platformele. Bine, nu cele exagerate, ci cele de maxim 3 cm. Sunt practice şi plus de asta, ţinând cont că locuim în România, unde drumurile şi trotuarele sunt aşa cum sunt, nu mai simţi în talpă fiecare pietricică.

 

Şi că tot suntem la capitolul pantofi, voi ce surse preferate aveţi de cumpărături?
Eu am văzut nişte oferte interesante la walkin incaltaminte pantofi la nişte preţuri foarte interesante.

 

Pantofi damă din piele naturală – 249,90 lei
Sunt făcuţi în România, din piele, şi au un toc de 7 cm. Eleganţi şi tocmai buni de purtat la birou.
Pantofi damă din piele naturală – 199,90 lei
De asemenea, sunt făcuţi în România, pielea la exterior este mată, iar tocul este de 9 cm. Foarte eleganţi, de purtat la birou şi foarte potriviţi cu geantă roşie. Transportul este gratuit.
Pe voi ce produse vă atrag de la walkin incaltaminte?
Articol scris pentru campania orkestra.ro

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: