Folosire corector pe buze

Chiar vroiam de mult să încep o nouă serie de articole denumită „Cel mai prost sfat de make-up”, dar, ca de obicei, din lipsă de timp am tot amânat.

Încă de la început, ţin să precizez că ceea ce voi spune în aceste articole mi se aplică numai mie, tipului meu de piele, de ten şi păr şi este foarte posibil ca pentru alte fete, sfaturile puse de mine în această categorie să se aplice perfect, fără nicio problemă.

Premize:
Ten mixt spre gras, cu ceva puncte negre/albe în zona T, cea cu probleme
Ceva urme de riduri, ce deah… am o vârstă deja, chiar dacă eu voi fi întotdeauna tânără şi frumoasă.

Astfel:
Cel mai prost sfat de make-up pe care l-am putut citi şi aplica este utilizarea corectorului şi/sau fondului de ten pe buze.

De fiecare dată, dar absolut de fiecare dată când am încercat această metodă m-am trezit după câteva ore că rujul se întinde între nas, prin ridurile buzelor. Şi asta indiferent de rujul folosit, indiferent de creionul folosit. Şi buzele mele se transformă cam în poza de mai jos – aia cu Before, nu aia cu After.

De aceea prefer să folosesc fondul de ten/corectorul acolo unde trebuie şi nu pe buze.

Cu riscul de a mă repeta, asta poate mi se întâmplă numai mie. Este posibil ca la voi treburile să stea diferit, dar pentru mine acesta este unul dintre cele mai proaste sfaturi de make-up pe care l-am putut citi.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: