Review Mary Cohr – Essences Vitales

 

 

Mary Cohr Paris – Essences Vitales for combination and oily skin

 

De mult timp vreau să scriu despre crema asta, şi mai ales despre produsele Mary Cohr, pentru că e una dintre cremele care mă mulţumeşte pe deplin în ceea ce priveşte reducerea porilor.
 
Eu am tenul mixt spre gras şi în zona nasului şi bărbiei tot timpul am probleme cu punctele negre şi cu porii dilataţi ce dau un aspect inestetic şi mai ales fac ca fondul de ten să se strângă.
Ei bine, crema asta face minuni pe pielea mea – reduce porii, punctele negre şi dă strălucire pielii. Este o cremă tratament specială pentru pielea grasă care purifică şi strânge porii datorită uleiului esenţial, reduce excesul de sebum şi reface strălucirea pielii.
Deşi de obicei sunt reticentă în a încerca ceva nou, v-am mai spus asta nu?, m-am lăsat şi de data asta pe mâna Andrei şi bineînţeles că nu s-a dezminţit şi mi-a recomandat un produs bun.
Nu vreau să îl laud excesiv, căci nu îmi stă în fire, dar produsul îşi face treaba într-adevăr. Eu o folosesc exclusiv în zona cu probleme: pe nas şi pe lângă, pe bărbie unde am mari probleme atât cu porii cât şi cu coşurile, şi uneori pe frunte – dar mai rar pentru că acolo nu am probleme deosebite. O aplic o dată la 2 zile, sau 3 zile chiar când uit, seara şi până a doua zi se poate vedea cu ochiul liber că porii sunt reduşi şi punctele negre sunt diminuate. Ideal ar fi să o aplic zilnic, dar cum eu am o problemă cu timpul, mă mulţumesc şi cu aplicarea la 2 – 3 zile.
Singura problemă este că efectul nu este unul de durată. Dacă crema nu este aplicată măcar la 2 zile, porii revin la mărirea maximă şi punctele negre reapar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: