Review Mario Badescu Drying Lotion

Mi-am cumpărat produsul Mario Bădescu Drying Lotion în urmă cum ceva timp, mai bine de 6 luni, într-un impuls de moment şi mai ales pentru că era la reducere la carespot.ro.
Dacă intraţi pe site puteţi vedea că produsul are review-uri foarte bune, dar cum mie nu îmi place să exagerez asa că haideţi să vedem ce am constatat după atâtea luni de utilizare.
În primul rând m-aş fi aşteptat ca un produs care se vrea a fi din clasa superioară, să vină cu un aplicator. Aşa cum se prezintă el acum, trebuie să utilizaţi un beţisor de urechi, ceea ce este destul de incomod. Ca să nu mai pun la socoteală faptul că sticluţa este mai lungă decât un beţisor şi în momentul în care produsul începe să se termine, e chiar foarte dificil de scos.
În al doilea rând, produsul este bun în condiţiile în care vorbim de un coş mic. Îl aplic seara şi pînă dimineaţa coşul e uscat. În condiţiile în care vorbim de un ditamai coşul nu vă aşteptaţi să treacă de seara până dimineaţa pentru vă veţi fi dezamăgite.
Din instrucţiuni, produsul roz trebuie aplicat direct pe cos şi nu se foloseşte pentru petele roşii. Eu l-am utilizat cu succes pe petele roşii – cele care prevestesc un coş, nu cele care apar pur şi simplu sau care sunt o urmare a unei iritaţii.

 

Trebuie să aveţi destul de multă grijă la utilizarea acestui produs, deoarece este un produs pentru uscare coşurile albe, şi poate irita pielea dacă nu este aplicat corect. Pentru pielea foarte foarte sensibilă aş recomandă să fiţi atente la aplicare, şi să îl aplicaţi numai pe coşul alb.

 

În concluzie pot spune că este un produs bun, mai bun decât multe produse pentru coşuri pe care le-am utilizat, dar nu vă aşteptaţi să facă minuni. Este un tratament local de uscare, nu este tratament împotriva acneei.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: