Primele achiziţii pe 2014

Anul a debutat, cel puţin pentru mine, cu o dorinţă de încerca câte ceva nou. Vă spuneam că în momentul în care găsesc un produs care să se potrivească tenului meu, de obicei rămân la acesta, dar în materie de machiaj chiar nu mă pot abţine să nu încerc câte ceva nou, mai ales că în domeniul beauty se inovează mereu.

Din Carefour am cumpărat pudra Accord Parfait şi rimelul False Lash Wings de la L`Oreal.

În general sunt reticentă în a achiziţiona produse cosmetice din supermaket. Nu am o explicaţie pentru reticenţa acesta. Pur şi simplu trăiesc cu impresia că nu sunt de calitate. După sărbători aveam nevoie de o pudră, după ultima achiziţie de la smashbox – de unde am cumpărat o pudră, dar cum la achiziţiile de pe internet nu te poţi orienta foarte bine la nuanţă m-am trezit cu una mai închisă decât mi-ar fi trebuit mie.
 Astfel, în Carefour mi-au picat ochii pe pudra de la L`Oreal, şi am zis de ce nu, dacă nu e bună asta e. Iar, pudra m-a impresionat.
Acoperă chiar bine şi se „mulează” pe chip. Îmi place foarte mult, poate chiar mai mult decât pudra de la YSL sau chiar şi cea de la Smashbox, care până acum era în topul preferinţelor, ca multe produse de la această marcă.

 

Rimelul a trebuit să îl achiziţionez musai şi repede, deoarece a trecut pe la mine minunata mea cumnată şi a dat efectiv iama în cosmeticele mele când eram la birou şi din cele 3 rimeluri pe care le aveam nu mai pot utiliza niciunul. Nu ştiu pe care l-a folosit şi pe care nu şi nu vreau să risc să folosesc un rimel care a trecut prin alte mâini decât ale mele. Şi aşa ochii mei sunt foarte sensibili şi lăcrimează din orice, în urma multelor ore petrecute în faţa calculatorului. Un rimel cu bacteriile altcuiva mi-ar mai trebui.

 

 

Rimelul  False Lash Wings de la L`Oreal are o perie în formă de fluture, ceea ce este chiar foarte bine, pentru că ajută mult la aplicare. Desparte genele destul de bine, iar în prima zi de utilizare nu am constat nimic neplăcut. A doua zi însă, la demachiere m-am trezit cu câteva gene rupte. Şi m-am cam speriat, dar apoi m-am adus aminte ca eu tot timpul foloseam rimelul de la YSL ca baza şi apoi altul pentru a separa genele. Aşa că nu voi mai folosi rimelul  False Lash Wings de la L`Oreal fără un alt rimel ca bază.
Iar aici intervine a doua achiziţie pe 2014, de la Andra Cosmetice. Dar despre produsele de la ea într-un alt articol.

 

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: