Turul ciclist al României a trecut şi pe la Suceava

Turul ciclist al României, aflat la cea de a 49 a ediţie, pe traseul Siret – Rădăuţi – Suceviţa – Palma – Sadova – Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului – Suceava, a trecut chiar pe lângă casa mea, aşa că am profitat de moment şi am făcut nişte poze de la balcon. 
Îmi pare tare rău că nu am apucat să scriu despre acest eveniment chiar atunci când a avut loc, dar ca întotdeauna firma şi proiectele au prioritate, aşa că am tot amânat. Mai mult decât atât, bluetooth-ul meu de la laptop a făcut ceva figuri, aşa că m-am chinuit aproximativ 2 ore ca să pot descărca pozele.
Bineînţeles că a trebuit efectiv să fugim până acasă, pe la ora trei trebuia teoretic să se oprească circulaţia, ceea ce s-a întâmplat abia pe la patru şi ceva. Măcar pentru câteva momente a fost foarte foarte linişte. Nu mai punem la socoteală faptul că toţi şoferii erau îngroziţi pentru că la fiecare intersecţie era câte un poliţist, iar unii când văd poliţie circulă cu 30 la oră în afara localităţii numai să îşi ia amendă. 
Au trecut trei plutoane de ciclişti, la distanţă de câteva minute fiecare, cu ploaia în spate. 
Din pacate aparatul meu mai mult de atât nu poate. Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: